Jumaat, 2 Disember 2011

6 PeRkArA LeLaKi CaRi DaRi SeOrAnG WaNiTa...

Lelaki ingin wanita yang boleh beri rasa cinta kepada meraka.
Lelaki sebenarnya ingin mencintai wanita yang mencintai dirinya berbanding mencintai wanita yang tidak mencintai dirinya.Jika anda berjumpa lelaki yang anda suka,anda berikan rasa cinta kepadanya. Jadi peluang anda memiliki cintanya adalah luas.

Lelaki ingin wanita yang menarik.
Definisi wanita yang menarik adalh berbeza mengikut setiap lelaki. Namun mereka sentiasa mencari wanita yang menarik dimata mereka untuk di jadikan pasangan.

Lelaki ingin mencari wanita yang cantik di mata mereka.
Lelaki inginkan wanita cantik dalam hidup mereka. namun cantik adalah subjektif dan berbeza pendapatnya bagi setiap lelaki. Jika lelaki memilih anda sebagai teman hidup percayalah anda adalh cantik di matanya.

Lelaki inginkan wanita yang setia.
Lelaki sentiasa mahukan wanita yang setia, kerana ia amat penting untuk mereka. wanita yang setia akan sentiasa menemani mereka saat susah dan senang.

Lelaki inginkan wanita yang yakin pada dirinya.
Bagi lelaki, kepercayaan dan keyakinan dari wanita yang di cintainya amat penting. Ini kerana keyakinan wanita yang mencintai dirinya akan membuatkan mereka menjadi lebih semangat.

Lelaki suka wanita berfikiran terbuka.
Sekarang zaman moden and haruslah berfikiran moden..Bagi lelaki wanita yang berfikiran terbuka sangat mudah untuk di jaga dan dibelai.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan